Most Popular


Billige Tottenham Hotspur tøj til børn Verdens dyreste
Billige Tottenham Hotspur tøj til børn Verdens dyreste fodboldspiller Neymar insisterer på, at det var ambition og ikke lokke af rigdom, ... ...

Ja, de har endnu ikke nået Danmark trøje VM 2018 Børn

Rated: , 0 Comments
Total hits: 14
Posted on: 06/05/18
Ja, de har endnu ikke nået Danmark trøje VM 2018 Børn semifinalerne under disse ejere, men Manchester City nåede kun dem for første gang for to år siden. Vil Spurs og Liverpool være bekymret for deres manglende succes i konkurrencen og se det som en barriere for at nå semis eller længere? Det tvivler jeg på. Ja Mbappe og Neymar ønsker at være en Champions League-konkurrent, og det er, hvem de ser PSG som. Neymar forlod Barcelona for at gøre det, og PSG mere end viste sig som en værdig modstander til Real i aftes, selv i nederlag.
Dan, Dublin (Hoping Arsenal undervurderer Ostersunds som alle andre har været)

Drømmen sidste 16
Med Champions League sidste 16 i fuld flow, blev jeg nødt til at tænke på, hvad der ville være mit ideal sidste 16? Disse er ikke nødvendigvis de bedste hold lige nu, men det omfatter de hold, jeg voksede op, frygtede for VM trøjer 2018 som en ung fodboldfan, de som jeg føler har en særlig tilhørsforhold til konkurrencen, og de hold, jeg synes, er i øjeblikket eliten af ​​europæisk fodbold.


>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?